Spinnin’ Records begint sublabel met copyright vrije muziek!

Als je zelf bezig bent met video’s maken of vloggen, ken je het grootste probleem wel. Je hebt iets tofs gemaakt, zet er populaire muziek onder en zodra je het upload op YouTube of Facebook krijg je de melding dat er muziek is gebruikt waar copyright over zit. Dit mag je dan dus niet gebruiken zonder licentie van de rechthebbende, wat vaak het label is.

Nou, deze zorgen zijn voorbij! Het grootste dance label van de wereld heeft namelijk een nieuw sublabel de wereld in geholpen! Spinnin’ Copyright Free Music! Spinnin’ zegt hier zelf over dat ze hiermee hoge kwaliteit muziek beschikbaar willen stellen voor de video community. De muziek van dit sublabel mag dus zonder licentie gebruikt worden in video’s! Het enigste wat ze hiervoor terug willen is een link naar het kanaal als je iets post.

Chinese producer Curtis trapt af met de eerste release! Zijn plaat “No Other Reason” zal met zijn fijne Future Bass sound dus vaak terug te vinden zijn in komende online video’s!

Wanneer de komende releases op dit nieuwe label zijn, is nog niet bekend, maar wij raden jou aan om dit label sowieso in de gaten te gaan houden! Als Spinnin’ de stijl van de eerste release aanhoudt, komt er gegarandeerd nieuwe en toffe muziek uit! Ook als je niet met video’s bezig bent!

Volg ze hier:

https://www.spinninrecords.com/
https://www.facebook.com/spinnincfm/
https://www.youtube.com/channel/UCqn1V54Y8IwTsjPrQHKtzGw/featured