Armada geeft gratis produceerlessen!

Armada Music staat wereldwijd bekend als het label van Armin van Buuren en heeft releases gehad van de grootste dj’s op deze planeet. Dimitri Vegas & Like Mike, Dirtcaps, W&W, Lost Frequencies en nog veel en veel meer! Een label waar veel jonge producers tegen op kijken en hopen ooit op te gaan releasen.

Voor die jonge producers is er nu goed nieuws! Want de kans is iets hoger geworden dat je platen goed genoeg worden om getekend te worden! Armada Music is namelijk begonnen met het schrijven van een productie blog. Een blog waarbij ze in meerdere series onderdelen van het produceren uitleggen. De eerste serie gaat over het gebruik van reverb en begint bij de basis. Een beetje uitleg, waarom zou je dit moeten gebruiken, waar moet je rekening mee houden en meer komen aan bod in dit korte artikel. Kort en bondig door de stof heen dus!

Onderaan wordt ook verteld dat het volgende artikel een stuk dieper in zal gaan over het gebruik van reverb en dat dit de eerste serie is in een reeks van productie artikelen! Op welk niveau je ook produceert, er zullen vast en zeker wat goede tips voorbij komen! Dus houd de socials en de website van Armada Music goed in de gaten!

Nu al kijken naar het eerste artikel? Kijk hieronder en klik voor het hele artikel!

How To Use Reverb – Part One – The Basics

Volg Armada Music:
https://www.armadamusic.com/
https://www.facebook.com/armadamusic/
https://www.instagram.com/armadamusic/
https://twitter.com/armada